[NAJBOLJŠA naložba v letu 2017] Mentor2Millions seminar s Smiljanom Morijem!

02.02.2017

Bi radi tudi vi postali neustavljiv vodja in podjetnik, najbolje plačan strokovnjak ali prepoznan motivacijski govornik, coach in influencer? Epski dogodek Mentor2Millions ponovno odpira svoja vrata za vse, ki si drznejo sanjati in želijo svoje sanje tudi uresničiti!

 

Ste pripravljeni na ustvarjanje novega sebe? Mentor2Millions seminar bo pretresel in spremenil vaše poglede na podjetništvo, vodenje, svetovanje, coaching in prodajo storitev! Dogodek predstavlja edinstveno priložnost za:

 

 • Direktorje, vodje in lastnike podjetij
 • Svetovalce, coache, govornike, pisatelje in blogerje
 • Strokovnjake na področju marketinga in prodaje, organizatorje dogodkov
 • Ponudnike storitev in izdelkov ter inovatorje
 • Zdravilce, športne inštruktorje in osebne trenerje
 • Vse tiste, ki se zavedajo, da imajo v sebi nekaj več, pa še ne vedo, kako to tudi dobro tržiti in izkoristiti

 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, KLIKNITE TUKAJ IN SI TAKOJ ZAGOTOVITE SVOJ SEDEŽ!

 

Dogodek bo gostil in na njem predaval nihče drug kot Smiljan Mori – eden izmed najbolj pronicljivih poslovnih, prodajnih in motivacijskih trenerjev v Evropi in širši regiji. Z vami bo odkrival in delil skrivnosti poslovnega uspeha, dobre prodaje in učinkovitega nastopa, pa tudi inovativne pristope in strategije za motivacijo, produktivnost in izgradnjo donosnih poslov.

 

Do danes je že več kot 150.000 ljudem iz 50 različnih držav pokazal, kako spremeniti svoje življenje na bolje. Dovolite mu, da s svojo energijo in inspiracijo napolni tudi vas, vaše zaposlene in najbližje.

 

Česa se boste TAKOJ naučili?

 

 • Kako pomembna in brezmejna je moč motivacije in kako preprosto lahko začnete izdelovati svoj akcijski načrt.
 • Kako se znebiti nepotrebnih strahov in se soočiti z neskončnim morjem možnosti, na katere še zdaleč niste pomislili,
 • Kako biti učinkoviti in produktivni tudi takrat, ko se vam zdi, da vam primanjkuje časa za kakršno koli opravilo ali delo,
 • Kako lahko s preverjenimi in dokazanimi strategijami postanete 10x, 100x ali celo 1000x boljši v prodaji, pa čeprav imate občutek, da res nimate prodajne žilice,
 • Kako z inovativnimi pristopi postanete vplivna oseba, ki svoje znanje in izkušnje spremeni v strasten in donosen posel, pri tem pa vsem pomaga do boljše prihodnosti in sreče.

 

VREDNOST: NAJBOLJŠA NALOŽBA V LETU 2017! CENA: NEVERJETNIH 49€ - PRIJAVITE SE TUKAJ IN SI ČIMPREJ ZAGOTOVITE SVOJE MESTO!

 

Na ekskluzivnem dogodku v živo boste imeli priložnost spoznati učinkovita orodja za doseganje odličnih rezultatov v življenju in karieri ter preverjene strategije, ki ustvarjajo prepoznavne strokovnjake v svetu govorništva, avtorstva, vodenja, prodaje in marketinga. Predstavili vam bomo tudi vrsto nepremagljivih trikov in nasvetov za pripravo učinkovitega akcijskega načrta, ki bo vaše življenje in posel ponesel v neslutene višave.

 

Še niste povsem prepričani? Zaupajte tistim, ki so seminar že doživeli in z vami delijo svoje izkušnje:

 

"Pred seminarjem sem bila precej izgubljena kaj hočem, kdaj bi začela, kaj bi sploh počela, je to zame, skratka »kompas« v okvari. Že na začetku seminarja sem slišala odločilne besede – poseg v kompas. To mi je pomagalo, da sem našla smer, navodila za pot in inspiracijo za začetek in nadaljevanje poti – k svojim sanjam. Seminar, kjer sem doživela energijo vsakega od nas, ki smo na različnih poteh, hvaležna sem za to, da imam sedaj jasnejšo vizijo, kaj je moj cilj in kako ga lahko dosežem."

Nataša Brkan

  

"Smiljan, hvala, da sem skozi tvoje vodenje našel del sebe, ki sem se ga bal: KAKO PRODATI SVOJE ZNANJE? Tečaj Mentor2Millions mi pomaga, da grem naprej z odprtimi očmi, transformiram sebe in druge. PA ČEPRAV SEM TO ŽE VEDEL! Seminar mi je odprl oči, da spet vidim, koliko že znam, da sem spoznal super ljudi in veliko novih veščin."

Robert Požun

  

Mentor2Millions dogodek, ki bo transformiral vaše življenje! Pridružite se nam 7. februarja 2017 v Four Points by Sheraton – MONS v Ljubljani. Seminar bo potekal 17.00 – 21.00.

 

Zgradite svoj posel, razvijte svojo verodostojnost in okrepite svojo integriteto! Svet potrebuje ljudi, ki se zavedajo svojega potenciala in ga tudi izkoristijo!

 

NA VOLJO LE ŠE NEKAJ MEST – POHITITE, SAJ BODO KMALU ZAPOLNJENA. PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.